petak, 23. travnja 2021.

 

Četvrti sastanak  „U školi otvorene kohezije, ASOC“ održao se neposredno nakon nastave i trajao je svega petnaestak minuta. Na sastanku smo dobili upute i poticaj za izradu loga tima.

Pokazali smo se pravim kreativcima. Svoje prijedloge napravljene rukom kao  crteže ili izrađene u raznim aplikacijama stavljali smo na Google disk. Bilo je zabavno raditi nešto tako kreativno te su se mnogi u tome pronašli. Profesorice su nas pohvalile, bile su jako zadovoljne radom i trudom cijelog tima. Od navedenih prijedloga, komunikacijom preko WhatsApp grupe, osmislili smo dva i uz pomoć profesionalca napravili dva u programu Ilustrator. Opet demokratskim putem, odabrali smo logo našeg tima. Nije bilo puno dvojbi jer je izabrani tim dobio preko 80% glasova. Naš logo skup je maštovitih ideja veselih i kreativnih učenika.

Komunikacija unutar WhatsApp grupe pokazala se odličnom jer smo na taj način mogli brzo i efikasno razmjenjivati ideje i donositi odluke. Tako je bilo i oko naziva naših društvenih mreža jer nismo svagdje mogli upotrijebiti naziv Eko2 kako nam je bila želja.  Sada kada smo kreirali profile na društvenim mrežama mogli smo krenuti na posao! Važno je napomenuti kako nas uloge ne razdvajaju, mi smo i dalje tim koji radi složno. Mi ćemo si i dalje pomagati i djelovati kao ekipa 😉.








Nema komentara:

Objavi komentar